+Follow|Dashboard
Perfectly Imperfect
Think u are perfect ? Think Again. .

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : we❤it
Background : FPA
Also thanks to: Lettha



Saturday, March 31, 2012
Patah seribu @ 6:01 PM |

Haihoi. Tenguk itew punya blog title :) . Okay nak dengar cerita ?
Ada sorang jantan nih nama dia MAMAT . Then ada satu hari nih dia mintak number aku dekat ZYRA  bestie aku. Dia merayu macam orang gila dekat bestie aku . Then dah dapat toh aku dengan mamat nih selalu contact . Dia mintak COUPLE , perhh gila lah . Mula-2 aku tak nak then dia cakap die berharap dekat aku gila babun macam orang sakai . Aku pun yeye jeh lah . Esok toh aku lepak rumah zyra then dia cakap nak jumpa aku pun on jeh lah dah jumpa kejap toh dia pun bla aku pun bla. Petang toh ingat nak ajak lepak pantai then die cakap die balik kampung aku pun alaaaa :( . Then dia cakap fon dia rosak dah dekat 2 hari tak text dia aku pun BOSAN. Tenguk-2 dia mintak couple dengan zyra . Abah kau sial aku dah bengang elakkan nak tumbok muka mamat toh nasib aku tak terserempak dengan dia dekat taman. Zyra cakap dia gunakan aku just nak jumpa zyra . Eh apa jadah sial aku pulak yang kena . Takde orang lain ker selain aku ? Okay aku tahu aku memang untok digunakan right ? Pikir aku nih perempuan MURAHAN sangat kerr ? Aku diam sehari toh bila aku dapat tahu cite nih aku mula cakap zyra bestie aku sendiri MEMBER MAKAN MEMBER . Haha . Emosial sangat aku sampai cakap dia macam toh . Tapi biarlah aku harap dorang bahagia tapi aku dengar zyra tak gadoh just biasa-2 jeh . Aku tahan sedih aku , SUMPAH aku takde tempat nak mengadu gila bapak aku sedih bhaiiii :') . Ahad nih zyra ajak hang out mula-2 aku on jeh then dia cakap mamat pun ada terus tak jadi nak hang . Pergi mampos dia nak cakap aku macam keling ker apa ker . Ada aku kesah ? Haha XD. 

#Aku suka tenguk APEK dengan GF dia bahagia . Aku bila lagi ?

❤ older posts /